DTSO seçimleri

DTSO seçimleri -DTSO Başkanı Büyük: Yeniden aday olmayı düşünmüyorum


DÜZCE (A.A) - Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Metin Büyük, 16 Martta gerçekleştirilecek DTSO Meslek Komiteleri ve Meclis Seçimlerinde tekrar aday olmayı düşünmediğini söyledi.
     Büyük, düzenlediği basın toplantısında, DTSO seçimlerinin 16 Mart cumartesi günü Düzce Anadolu Lisesinde yapılacağını anımsattı.
     Daha önce spor salonunda oda seçimlerini yaptıklarını anımsatarak, Seçim kurulu bu seçimlerin şartları uygun olan bir okulda yapılmasını istedi. Bizler de yaptığımız araştırmalarda, ulaşım, park ve okul büyüklüğü anlamında Anadolu Lisesinin uygun olduğunu düşündük, seçimlerimizi burada yapmaya karar verdik dedi.
     Seçimlerde yeniden aday olmayı düşünmüyorum diyen Büyük, Geçtiğimiz günlerde sonuçlanan dava neticesinde adaylığım konusunda bir engel kalmamıştır. Fakat ben 1,5 sene önceki meclis toplantımızda adaylığım konusunda engel olmasa dahi bir kez daha aday olmayı düşünmediğimi söylemiştim. Bu saatten sonra yeniden aday olmam etik olmaz diye düşünüyorum. Destek veren ve aday olmamı isteyen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: Ömer Ürer
     Yayıncı: Atakan Çelik

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER