DÜ Rektörü Prof. Dr. Şerifoğlundan Yamana

DÜ Rektörü Prof. Dr. Şerifoğlundan Yamana ziyaret


DÜZCE (A.A) - Düzce Üniversitesi (DÜ) Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu, Düzce Muhtarlar Derneği Başkanı Osman Yamanı ziyaret etti.
     Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nigar Çakar, Beden Eğitimi Spor Meslek Yüksek Okulu (MYO) Müdürü Doç. Dr. Recep Özmerdivenli ile derneği ziyaret eden Şerifoğlu, Yamandan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
     Şerifoğlu, muhtarların kentte çok önemli bir konuma sahip olduğunu belirterek, Düzcenin kılcal damarını oluşturuyorlar. Vatandaşın her derdine, her sorununa ilk onlar koşuyor. Her olaydan ilk onların haberi oluyor dedi.
     Yaman ise DÜnün her geçen gün geliştiğine dikkati çekerek, Üniversite sizinle kurumsal alanda büyük bir gelişme kaydetti. Düzcemiz için DÜ büyük bir değer, bu değeri korumamız lazım diye konuştu.
    
     -8. Okullararası Bilgi Yarışması-
    
     Düzcede 8. Okullararası Bilgi Yarışmasının finalini Özel Kültür Koleji kazandı.
     Gençlik Merkezinde düzenlenen etkinlikte konuşan Düzce Valisi Adnan Yılmaz, ülkenin gelişmesinde eğitimin büyük katkısı olduğunu söyledi.
     Eğitim seviyesinin gelecek yıllarda artacağına inandığını kaydeden Yılmaz, Bu başarıyı sağlayacağız. Buna tüm Türkiye, tüm Düzce şahit olacak. Amacımız sizleri yarıştırmak değil, kendinize öz güveninizi arttırmak ve düşüncelerinizi özgürce ifade etmenizi sağlamaktır dedi.
     Heyecanlı geçen yarışmanın sonunda İsmetpaşa Ortaokulu, Cumhuriyet Ortaokulu ve Bilgi Ortaokulunu mağlup eden Özel Kültür Koleji, birinci oldu.
     Yılmaz ve Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, dereceye giren okula ödül verdi.
    
     Muhabir: Onur Orhan
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber DÜ Rektörü Prof. Dr. Şerifoğlundan Yamana Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER