Düğünde nikah şekeri yerine çam fidanı

Düğünde nikah şekeri yerine çam fidanı dağıtıldı -Erzurum Orman Bölge Müdürlüğünde çalışan bir personel, ağacın önemine dikkati çekmek için düğününde, davetlilere nikah şekeri yerine çam fidanı dağıttı (Fotoğraflı-Görün


ERZURUM (A.A) - Erzurum Orman Bölge Müdürlüğünde çalışan bir personel, ağacın önemine dikkati çekmek için düğününde, davetlilere nikah şekeri yerine çam fidanı dağıttı.
     Orman Bölge Müdürlüğü Fidanlık Bölümü Müdür Yardımcısı Nabi Yumlu ile Ayşe Yumlunun düğünü, Erzurum Öğretmenevinde yapıldı.
     Damat Yumlu, gelin Ayşe Yumlu ve Orman Bölge Müdürü Cafer Orhan, törene katılan davetlilere, ağacın önemini hatırlatmak için yaklaşık bin çam fidanı dağıttı.
     Nabi Yumlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, daha kalıcı olması için düğünlerinde çam fidanı dağıttıklarını belirterek, Evliliğimizle birlikte dağıttığımız fidanların gelişmesini ve yıllanması istiyoruz dedi.
     Gelin Ayşe Yumlu da bu durumun hem kendileri için hem de davetliler için hoş bir anı olarak kalacağını ifade etti.
     Orman Bölge Müdürü Orhan ise kurum olarak ağacın önemine işaret etmek için Nikah Çamı kampanyası düzenlendiklerini belirterek, kampanya kapsamında Erzurumda evlenen çiftlere nikah şekeri yerine nikah çamı dağıtacaklarını söyledi.
     Kampanya için kurum olarak her türlü hazırlığı yaptıklarını vurgulayan Orhan, Bunu ilk kez burada yapıyoruz. Çamlarını buradan alan misafirlerimiz, evlerinin bahçelerine, köylerine ve mezarlıklarına dikecekler. Bize müracaat eden çiftlere çam dağıtacağız diye konuştu.
    
     Muhabir: Çağlar Sefertaş / Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber Düğünde nikah şekeri yerine çam fidanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER