Dünya Engelliler Günü

Dünya Engelliler Günü -AK Parti Gümüşhane Milletvekili Üstün: Engelli vatandaşlarımızın yaşadığı problemler toplum olarak hepimizi yakından ilgilendirmektedir


GÜMÜŞHANE (A.A) - AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, engelli vatandaşların yaşadığı problemlerin toplum olarak herkesi yakından ilgilendirdiğini bildirdi.
     Üstün, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, engellileri toplumdan soyutlamadan, hayatın içinde daha çok yer vererek, rahat, mutlu bir yaşam sürmelerini sağlamanın vicdani bir sorumluluk olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:
     Başta Sayın Başbakanımızın ve hükümetimizin engelli vatandaşlarımıza gerek istihdam, gerekse sosyal yaşama yönelik sunduğu imkanlar, yaşam standartlarını en üst seviyeye taşımıştır. Engelli vatandaşlarımızın yaşadığı problemler toplum olarak hepimizi yakından ilgilendirmektedir. Ailemizin bir bireyi olarak gördüğümüz bu vatandaşlarımızın 3 Aralık Dünya Özürlüler Gününü kutlar, bizlerin de gösterdiği özveriyle tüm engelleri aşan ve yaşamları boyu mutlu ve huzurlu olan bir ömür dilerim.
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Dünya Engelliler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER