Dünya ikincisi güreşçi Erdoğandan Demiroka ziyaret

Dünya ikincisi güreşçi Erdoğandan Demiroka ziyaret -Macaristanda yapılan Veteranlar Dünya Serbest Güreş Şampiyonasında dünya ikincisi olan Murat Erdoğan, Belediye Başkan Vekili Orhan Demiroku ziyaret etti


SİVAS (A.A) - Macaristanın başkenti Budapeştede düzenlenen Veteranlar Dünya Serbest Güreş Şampiyonasında dünya ikincisi olan Murat Erdoğan, Belediye Başkan Vekili Orhan Demiroku makamında ziyaret etti.
     Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sivası başarıyla temsil eden Erdoğanı tebrik eden Demirok, Ata sporumuzu layıkıyla temsil edebilmek adına güreş şampiyonasına sessizce gitti, ses getirecek bir dereceyle geldi. Dünya ikincisi olarak gümüş madalya aldı, kendisi şampiyonada derece elde edeceğine inanarak gitmişti. Şampiyon olacağını söylemişti bana ama bir şanssızlık sonucu elinden bir rahatsızlık geçirdi ve dünya ikincisi oldu. Bizim gönlümüzde kendisi bir şampiyondur ifadelerini kullandı.
     Sivastan değerli sporcuların çıkmasının kendisini gururlandırdığını belirten Demirok, Murat Erdoğanın bu başarısını bir başlangıç olarak gördüğünü ifade etti. Demirok, Erdoğana spor hayatında başarılar diledi.
     Erdoğan ise Türkiyeyi ve Sivası 85 kiloda en iyi şekilde temsil ettiğini belirterek, şampiyona süresince kendisini yalnız bırakmayan Demiroka teşekkür etti.
     Erdoğan, madalyasını Sivasa ve Türkiyeye armağan etti.
    
     Muhabir: Merve Topuz
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Dünya ikincisi güreşçi Erdoğandan Demiroka ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER