Dünya Ormancılık, Su ve Meteoroloji Günü

Dünya Ormancılık, Su ve Meteoroloji Günü -Orman ve Su İşleri Bakanlığına bağlı kuruluşların temsilcileri, Belediye Başkanı Çobanı ziyaret etti


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Afyonkarahisarda, Dünya Ormancılık, Su ve Meteoroloji Günü dolayısıyla Orman ve Su İşleri Bakanlığına bağlı kuruluşların temsilcileri, Belediye Başkanı Burhanettin Çobanı ziyaret etti.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çoban, Meteoroloji Bölge Müdürü Ekrem Alaçam, Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürü Mehmet Kuşçu, Meteoroloji Bölge Müdür Yardımcısı Mustafa Yılmaz, Orman İşletme Müdürü Metin Kalyoncu, Devlet Su İşleri (DSİ) 183. Şube Müdürü İbrahim İşbilen, Orman İşletme Müdür Yardımcısı Alparslan Altıntaş ile makamında görüştü.
     Hafta süresince yapılacak etkinlikler hakkında Çobana bilgi veren heyet, çevreye olan duyarlılığın son dönemde artış gösterdiğini bildirdi.
     Çoban da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlunun gayretleriyle gerek Afyonkarahisarda gerekse ülke genelinde tarihi yatırımlar gerçekleştirildiğini belirtti.
    
     Muhabir: Mustafa Güngör
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Dünya Ormancılık, Su ve Meteoroloji Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER