Düş Bahçesi Sanat Merkezinden kanser hastaları

Düş Bahçesi Sanat Merkezinden kanser hastaları yararına konser


ANTALYA (A.A) - Düş Bahçesi Sanat Merkezi organizasyonunda gerçekleştirilecek konserin geliri, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Prof. Dr. Mustafa Samur Tıbbi Onkoloji Kemoterapi Merkezinde yürütülen sanatsal faaliyetlerin giderlerinde kullanılacak.
     Akdeniz Üniversitesi Atatürk Konferans Salonunda 28 Martta gerçekleştirilecek konserde, Düş Bahçesi Sanat Merkezi kurucusu ve Antalyalı ses sanatçısı Serpil Ertuğa, Sazende Düşleri Grubunun yanı sıra Antalya Devlet Senfoni Orkestrasından 12 sanatçı da eşlik edecek. Topluluk, dinleyicilere valslerden tangolara geniş bir repertuvar sunacak.
     Serpil Ertuğ, yaptığı açıklamada, bilet satışından elde edilecek geliri, hastaların kemoterapi ünitesinde katıldıkları sanatsal faaliyetlerin giderlerinde kullanacaklarını bildirdi.
     Amaçlarının, kemoterapi hastalarının sıkıntılarını azaltmak ve yaşam kalitelerini artırmak olduğunu belirten Ertuğ, Her hafta salı günü Akdeniz Üniversitesi Onkoloji Bölümünde gönüllü olarak müzik dinletisi de sunuyoruz. Kemoterapi hastalarıyla zaman geçirmekten keyif duyuyoruz. Hastalara sıkıntılarını az da olsa unutturmaya çalışıyoruz dedi.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Düş Bahçesi Sanat Merkezinden kanser hastaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER