Düzcede Gönül Elçileri Projesi

Düzcede Gönül Elçileri Projesi


DÜZCE (A.A) - Gönül Elçileri Projesi tanıtım programının 17.si Gümüşovada yapıldı.
     Düzce Valisi Adnan Yılmazın eşi Aysel Yılmaz, toplantıda, projeyi anlatmaya başladıkları günden itibaren desteklerin çığ gibi büyüdüğünü söyledi.
     "Devletimizin başlattığı bu projede yuvalardaki çocuklarımıza sıcacık bir aile ortamı verebilecek koruyucu aileler bulabilmek gayreti ile çalışmalarımıza devam ediyoruz" diyen Yılmaz, mutlu bir ailede yetişen çocukların öz güvenle büyüyeceğini, sevgisiz ve mutsuz büyüyen çocukların ise hayata bakışlarının çok farklı olacağını anlattı.
     Yuvalardaki çocuklara sahip çıkılması gerektiğini dile getiren Yılmaz, Sevildiğinden emin olan kimse hayatımızı idame ettirmemiz için gereken vasıfları daha kolay kazanır. Yuvalardaki çocuklarımızın yüzünün gülmesi, çocuklarımızı sahiplenecek, bağırlarına basabilecek ve tüm sevgilerini verebilecek koruyucu ailelerle mümkün olur. Nice yavrularımız, kendilerine açılacak sevgi ve şefkat kanatlarını bekliyor diye konuştu.
     Düzce Ağır Ceza Reisi Faruk Şenerin eşi Ayşe Şener ise Gönül Elçileri Projesinin, toplumda gönüllülük kavramına yönelik farkındalık geliştirmek, gönüllü çalışmanın yaygınlaşmasını sağlamak, toplumsal kalkınmaya katkı sağlayacak insan kaynağı ihtiyacını güçlendirmek üzere hayata geçirildiğini ifade etti.
    
     Muhabir: Barış Zengin
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Düzcede Gönül Elçileri Projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER