Düzceden kısa kısa

Düzceden kısa kısa -Yığılcada bisiklet sürme etkinliği


DÜZCE (A.A) - Pedalşörler İstanbul Bisiklet Grubu, Yığılcada bisiklet sürmenin keyfini yaşadı.
     Grup yöneticisi Ahmet Yarlıgan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hedeflerinin pedal çevirip doğayla iç içe olmak, özgürce bisiklet sürmenin keyfini hissetmek olduğunu dile getirdi.
     Ticari grup ya da dernek olmadıklarını vurgulayan Yarlıgan, "Üyelerimiz ile her hafta İstanbul yakınlarında ya da uzak şehirlere turlar düzenliyoruz. Böylelikle İstanbulun sıkıcı iş hayatından hafta sonu da olsa biraz uzaklaşmak ve doğa güzellikleri yaşamak istiyoruz" dedi.
     Yarlıgan, etkinliğe genci yaşlısı her meslek grubundan insanın katıldığına işaret ederek, "Bizi bir araya getiren şey, bisiklet sevgisi ve sağlıklı yaşama umududur" ifadesini kullandı.
    
     -Öğretmenler 5 çayında buluştu-
    
     Yığılca ilçesinde öğretmenler 5 çayı etkinliğinde buluştu.
     İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce bir restoranda düzenlenen etkinlikte konuşan Kaymakam Mehmet Özcan, etkinlik sayesinde ilçede görev yapan öğretmenlerle kaynaştıklarını söyledi.
     Bu tür etkinliklerin devam etmesi gerektiğine dikkati çeken Özcan, "Bu sağlam bağların öğretmenlerde olumlu etki yaratacağını, bu etkinin de eğitim öğretim faaliyetlerine yansıyacağını düşünüyorum" diye konuştu.
    
     Muhabir: Akif Karslı / Onur Orhan
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Düzceden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER