Düzceden kısa kısa

Düzceden kısa kısa -DÜ Orman Fakültesine ziyaret


DÜZCE (A.A) - Düzce Uzunmustafa İlköğretim Okulu İzcilik ve Doğa Kulübü izcileri, Düzce Üniversitesi (DÜ) Orman Fakültesini ziyaret etti.
     Ekosistem Laboratuvarı ve Yaban Hayvanları Müzesini ziyaret eden öğrenciler, yetkililerden bilgi aldı.
     Herbaryum Sorumlusu Doç. Dr. Necmi Aksoy, Uzman Serdar Aslan ve Araştırma Görevlisi Neval Güneş Özkan, fosiller, meyve tipleri ve bitkilerle ilgili tarihi kitap koleksiyonu, herbaryumlarda bitkilerin kurutulması ve depolanması aşamaları konularında genç izcilere bilgi verdi.
     Okul Müdür Yardımcısı İmran Altun, yaptığı açıklamada, SOS projesi kapsamında endemik bitkileri hakkında bilgi almak için ziyaret ettiklerini belirterek, Herbaryum ve orman ekosistemleri hakkında bilgi aldık. Ayrıca hayvan türlerinin yer aldığı Yabani Hayvan Müzesini de gezdik diye konuştu.
    
     -Okul Sporları Erkek Güreş Müsabakaları-
    
     Düzcede Okul Sporları Erkek Güreş Müsabakaları yapıldı.
     Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Spor Salonunda yapılan müsabakalara İstilli Ortaokulu, Akçakoca Beyören İlkokulu, Akçakoca Orhangazi İlköğretim Okulu ve Akçakoca Atatürk Ortaokulu sporcuları katıldı.
     Müsabakalarda Mesut Kamil Demirer 32 kiloda birinci olurken, Selman Akgün (35), Kadir Çotuk (38), Emirhan Asal (42), Sinan Kalaycı (53), Necip Kocaman (59), Furkan Şen (66), Ömer Kurt (85) kiloda birinci oldu.
     Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Şube Müdürü Ömer Faruk Başbuğ, dereceye giren sporculara madalyalarını verdi.
    
     Muhabir: Soner Şen / Onur Orhan
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Düzceden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER