Düzceden kısa kısa

Düzceden kısa kısa -Öğretmenlere başarı belgesi verildi


DÜZCE (A.A) - Aile Eğitimi Programında başarı gösteren rehber öğretmenlere, belge verildi.
     Namık Kemal İlköğretim Okulunda düzenlenen törende konuşan Düzce Valisi Adnan Yılmaz, rehber öğretmenlerin üstün başarı belgelerini takdim etmekten mutlu olduğunu, Düzcenin eğitim-öğretimde hak ettiği yere ulaşmasında öğretmenlerin büyük gayretleri olacağını söyledi.
     Siz bir fidan diktiniz, o fidanlar güçlü ormanlar olacak diyen Vali Yılmaz, Ben inanıyorum, sizin gibi aileler olursa biz o zaman Düzce olarak bütün eğitim-öğretim safahatında başarılı, ayakları üzerinde durabilen, özgüveni olan evlatlar yetiştireceğiz. Marifet iltifata tabidir. Ben buradaki herkese gönülden teşekkür ediyorum şeklinde konuştu.
     7-19 Yaş Aile Eğitimi Sertifika Programı kapsamında Düzcede 2 bin 600 veliye ulaşıldığını kaydeden Namık Kemal İlköğretim Okulu Müdürü Caner Bağ ise Bugün sertifika almaya hak kazanan 17 veli için toplandıklarını bildirdi.
    
     -Düzce Beşiktaşlılar Derneğinden Vali Yılmaza ziyaret-
    
     Düzce Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Hikmet Dağdelen, Vali Adnan Yılmazı ziyaret etti.
     Dağdelen, Başkan Yardımcısı Aybora Özdemir ile Vali Yılmaza, Beşiktaş Jimnastik Kulübünün Düzcede yapacağı tesis için katkılarından ötürü teşekkür etti.
     Öte yandan, Düzce Engelliler Derneği Başkanı Erol Altıntaş da Yılmazı ziyaret ederek, derneğin çalışmaları hakkında bilgi verdi.
    
     -İstanbulda Bahçe ve Çiçek Sergisi-
    
     Düzce Valisi Adnan Yılmazın eşi Aysel Yılmaz, Dünya Ormancılık Günü ve Haftası etkinlikleri kapsamında, Ali Nihat Gökyiğit Vakfının kültür hizmeti olan İstanbulda Bahçe ve Çiçek Sergisinin açılışını yaptı.
     Düzce Valiliği ve Düzce Üniversitesi (DÜ) Gölyaka Meslek Yüksek Okulunun ortaklaşa organize ettiği serginin açılışında konuşan Yılmaz, İstanbulun zengin bahçe ve çiçek kültürünün çok az bilindiğini ve tanıtılmaya muhtaç olduğunu belirtti.
     Düzce Krempark AVMdeki sergi bir hafta sürecek.
    
     Muhabir: Barış Zengin / Ömer Ürer
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Düzceden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER