Düzceden kısa kısa

Düzceden kısa kısa -AK Parti MKYK üyesi Denemeç: Dünyanın gözü bizim attığımız adımlarda


DÜZCE (A.A) - AK Parti MKYK üyesi ve Ankara Milletvekili Reha Denemeç, Dünyanın gözü bizim attığımız adımlarda dedi.
     AK Parti Düzce İl Başkanlığının düzenlediği siyaset akademisinin konuğu olan Denemeç, Orta Çağdan bugüne siyasi tarihi etkileyen olaylar hakkında bilgiler verdi.
     Osmanlının son döneminden bugüne siyasi partilerin ortaya çıkışını tetikleyen gelişmeleri anlatan Denemeç, halkın AK Partiye büyük bir sorumluluk yüklediğini vurguladı.
     Omuzlarında büyük bir yük bulunduğuna dikkati çeken Denemeç, şunları söyledi:
     2023 hedeflerine emin adımlarla ilerliyoruz. Biz bu hedefe ancak kaliteli insan yetiştirerek ulaşabiliriz. Bu yüzden eğitim 12 yıla çıkarıldı.
     Dünyanın gözü bizim attığımız adımlarda. AK Parti artık bir dünya markası. Beklentilere cevap verebilecek sorumlulukta çalışmamız gerekiyor.
    
     -Rol Model Eğitimi-
    
     Yığılcada "Rol Model Eğitim" programı çerçevesinde panel düzenlendi.
     Panelde konuşan İlçe Emniyet Amiri Numan Ercan, Her mesleğin kendine göre güzellikleri ve zorlukları bulunmakta. Polislik güzel bir meslek ve ben mesleğimi çok seviyorum" dedi.
     Öğrencilere tavsiyelerde de bulunan Ercan, İleride severek yapabileceğiniz mesleği şimdiden belirleyin ve ona göre hazırlanın. Rotası olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez. Hedefinizi belirleyin ve o doğrultuda sınavlarınıza çalışın diye konuştu.
     Programda ayrıca, İlçe Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürü Cemil Uzun, Ziraat Mühendisi Özgür Balta, Orman Mühendisi Ali Kabaoğlu, Doktur Seda Türe ve Güneyaltı Köyü imamı Mustafa Er de öğrencilere meslekleri hakkında bilgiler verdi.
    
     Muhabir: Akif Karslı /Barış Zengin
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Düzceden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER