Düzceden kısa kısa

Düzceden kısa kısa -Düzce Valisi Yılmaz Kutlu Doğum Haftasını kutladı


DÜZCE (A.A) - Düzce Valisi Adnan Yılmaz, Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle yayınladığı mesajında Hz.Muhammedin, sevgi, saygı, kardeşlik, dayanışma ve yardımlaşmanın son temsilcisi olduğunu söyledi.
     Vali Yılmaz Kutlu Doğum HAftası nedeniyle yayımladığı mesajında, Peygamberimizin mesajları insanlık için birer yol göstericidir. Bu mesajlara kulak vermeye, ortaya koyduğu yüksek ahlakı örnek almaya, insanı insan yapan erdemlerin odağında yer alan Peygamberimizin hayatını tam manasıyla öğrenmeye çok ihtiyacımız var ifadesini kullandı.
     Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimiz Hz. Muhammedin insanlara sunduğu ve tüm insanlığın ortak değeri olması gereken merhamet ve şefkat vurgusunu, hayatın her alanında etkin kılmak gerektiğini belirten Yılmaz, şunları kaydetti:
     "Bu yıl, Hz. Peygamber ve İnsan Onuru teması ile kutlanan Kutlu Doğum Haftasının, Düzcelilere ve tüm İslam alemine hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, saygılarımı sunuyorum.
    
     -DÜde Kişisel Gelişim ve Kariyer Planlama etkinliği-
    
     Düzce Üniversitesi (DÜ) Lojistik ve Dış Ticaret Topluluğu tarafından "Bunları Öğrenmeden Mezun Olma" temalı kişisel gelişim ve kariyer planlama etkinliği gerçekleştirildi.
     Konferans salonunda gerçekleştirilen etkinliğin açılış konuşmasını yapan Lojistik ve Dış Ticaret Topluluğu Danışmanı, Kaynaşlı MYO Müdür Yardımcısı Öğ. Gör. İlyas Temel Şafak, Topluluk olarak öğrencilerimize mesleki anlamda katkı sağlamak adına yaptığımız etkinliklerle sektör profesyonellerini öğrencilerimizle buluşturarak, tecrübelerini aktarmaları, başarı hikayelerini paylaşarak öğrencilerimizin kariyer planlamalarına yardımcı olmalarını hedefliyoruz dedi.
     GEF Başarı Enstitüsü Genel Müdürü filo yatırımcısı Fuat Dipova ise kendi kariyerinden örnekler vererek, anlamak ve tanımlamak, bireyin kendini tanıması geldiği belirtti.
     TV program yapımcısı ve köşe yazarı Derya Coşkundeniz de medya sektörü hakkında püf noktalar ve sosyal medyanın etkin kullanımı hakkında bilgiler vererek, günümüzde sosyal medyanın önemine değindi.
    
     Muhabir: Barış Zengin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Düzceden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER