Düzeltme Yemeğe

Düzeltme Yemeğe davet edip nikah masasına oturttu başlıklı haberimizin baştan ikinci paragrafındaki 29 rakamı 20 olarak düzeltilmiştir. Haberimizi düzelterek yeniden yayımlıyoruz. Saygılarımızla. AA -Yeme


KASTAMONU (A.A) - Kastamonuda 2 yıllık nişanlısını Sevgililer Gününde yemeğe davet eden polis memuru, nişanlısını evlendirme dairesinde karşılayarak sürpriz bir nikaha imza attı.
     Polis memuru Musa Akyıldız (24), 14 Şubat Sevgililer Gününde nişanlısı Hemşire Azize Gökşene (20) sürpriz yapma kararı aldı.
     Kastamonu Belediyesi Evlendirme Dairesinde sürpriz nikah yapmak istediğini söyleyip yardım isteyen Akyıldız, işlemlerin kısa sürede tamamlanmasını sağladı.
     Yemek bahanesiyle davet ettiği nişanlısının arkadaşının nikahına 5 dakika uğrama gerekçesiyle nikah salonuna gelmesini sağladığı Azize Gökşen, burada büyük bir sürprizle karşılaştı.
     Nişanlısını elinde çiçeklerle karşısında gören Gökşen, önceden hazırlanan nikah memuru, şahitler ve davetliler huzurunda nişanlısıyla sürpriz bir nikaha imza attı.
     Musa Akyıldız, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Nişanlım Azize buraya girerken bir arkadaşının nikahı var zannederek girdi. Burada her şey hazırdı. Ben elimde çiçekle nikah masasında oturuyordum. Şahitlerimiz de hazırdı. Burada evlenme teklifi ettim, kendisi de şaşırdı dedi.
    
     -Elinde çiçeklerle görünce çok şaşırdım-
    
     Azize Gökşen ise nişanlısının elinde çiçekle nikah masasında karşılamasına çok şaşırdığını ve mutlu olduğunu söyledi.
     Belediyeye doktor arkadaşının işi var diye geldiklerini ifade eden Gökşen, Yukarıya çıktık, kapıda başka arkadaşlarla karşılaştık. Onlar bana başka bir nikaha geldiklerini söylediler. Sonra kapıdan içeri girdim. Nişanlımı da elinde çiçeklerle görünce şaşırdım ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Yusuf Çelik
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER