Düzeltme

Düzeltme CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu başlıklı haberimizin 9. paragrafında yer alan, emsal değerlerin ibaresi rayiç bedellerin olarak kaynağından düzeltilmiştir. Haberimizi düzelterek yeniden yayımlıyoruz. Saygılarımız


ANTALYA (A.A) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Belediye başkanlarımızın üzerinde kurulan sistemli baskıyı kabul etmiyoruz. Hizmet için yapılan çabaların engellenmesini kabul etmiyoruz dedi.
     Kılıçdaroğlu, Antalya Havalimanında partililer tarafından karşılandıktan sonra Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydını makamında ziyaret etti.
     Daha önce Antalyanın doğu ilçelerini gezdiklerini hatırlatan Kılıçdaroğlu, bu ziyaretinde ise batı ilçelerinde halkla buluşacağını söyledi.
     Antalyada Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydının bir olayla ilgili olarak ifade verdiğini hatırlatan Kılıçdaroğlu, tüm CHPli belediye başkanlarının Antalyaya hizmet verdiklerini, Antalya için çalıştıklarını söyledi.
     CHPli belediye başkanlarının yaptıkları her hizmetin hesabını verebileceklerini ve vermeye de devam ettiklerini kaydeden Kılıçdaroğlu, Belediye başkanlarımızın üzerinde kurulan sistemli baskıyı kabul etmiyoruz. Hizmet için yapılan çabaların engellenmesini kabul etmiyoruz. Belediye başkanlarımız belde halkı için çalışıyorlar, hizmet için mücadele ediyorlar diye konuştu.
     Türkiyenin en temiz kentinin Antalya olduğunu ifade eden Kılıçdaroğlu, Antalyanın en güzel kent olduğunu ve CHPli belediye başkanlarının da bu doğrultuda çalışmalarını yürüttüklerini söyledi.
     CHPli belediye başkanlarının eksiklikleri varsa giderildiğini, kendilerine yönelik yapılan eleştirilere kızmadıklarını anlatan Kılıçdaroğlu, Belediye başkanlarımız hesaba açıklar, hesap vermeye açıklar, yeter ki bu uygulama sistemli baskıya dönüşmesin. Geçmişin hesabını veremeyenler şimdi bizden hesap soruyorlar. Sadece CHPli belediye başkanlarından hesap sormak, bizim kabul edeceğimiz bir uygulama değildir diye konuştu.
    
     -2B Yasası-
    
     CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, bir gazetecinin 2B Yasasına yönelik tepkilere ilişkin sorusu üzerine, yasa görüşme aşamasındayken gerekli eleştirilerde bulunduklarını, bu eleştirilerin bugün gerçek olduğunun ortaya çıktığını söyledi.
     Hükümetin 25 milyar dolar para beklendiği yönünde açıklama yaptığını, ancak kendilerinin bu rakamın doğru olmayacağı yönünde açıklamalarda bulunduklarını dile getiren Kılıçdaroğlu, rayiç bedellerin çok yüksek olduğunu, halkın ağır bir yük altına girdiğini kaydetti.
     Halkın bu bedellere doğal olarak tepki gösterdiğini ifade eden Kılıçdaroğlu, kendilerinin de halkın isteklerini ve söylemlerini yerine getirdiklerini bildirdi.
     Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın da başından geçen baskılara, engellemelere rağmen doğru bildikleri yolda ilerlediklerini, hizmet etmeye devam ettiklerini söyledi.
    
     Muhabir: Hatice Özdemir
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu / Tuncer Çetinkaya

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER