Düziçinde İş Kurumu seçmeleri

Düziçinde İş Kurumu seçmeleri


OSMANİYE (A.A) - Düziçi ilçesinde, İş Kurumu tarafından açılacak olan 7 mesleki kursla ilgili seçme yapılacağı bildirildi.
     Halk Eğitim Merkezinden yapılan açıklamada, İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Düziçi Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü tarafından açılacak 7 mesleki kursla ilgili İŞKUR temsilcileri tarafından seçme yapılacağı belirtildi.
     Seçmelere katılmak isteyenlerin kimlik ve öğrenim durumlarını gösterir bir belgelerle, Düziçi Halk Eğitim Merkezinde 26 Eylül 2012 Çarşamba günü saat 09.30da Aşçı Yardımcısı (18-55 yaş arası), saat 13.00te Zeytin Budama (18-55 yaş arası), saat 14.00te ise Zeytin Yetiştiriciliği (18-55 yaş arası) mesleki kurslarının yapılacağı vurgulandı.
     Açıklamada, 27 Eylül 2012 Perşembe günü ise saat 09.30da Ellek Belediyesi Sofralık Zeytin İşleme Kursu saat 11.00de Yarbaşı Belediyesinde de Sofralık Zeytin İşleme kursu, Düziçi Halk Eğitim Merkezi binasında saat 14.00te ise Zeytin Yetiştiriciliği kurslarına yalnız kadınların müracaat edecekleri kaydedildi.
    
     Muhabir: Mustafa Demirbaş / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Düziçinde İş Kurumu seçmeleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER