Edirnede hasat dönemi

Edirnede hasat dönemi -AK Parti Edirne İl Başkanı Müjdat Kahve, TMOya ürününü verecek çiftçilerin, internet üzerinden yada telefonla kayıt yaptırmaları gerektiğini bildirdi


EDİRNE (A.A) - AK Parti Edirne İl Başkanı Müjdat Kahve, Toprak Mahsulleri Ofisine (TMO) ürününü verecek çiftçilerin internet üzerinden yada telefonla kayıt yaptırmaları gerektiğini bildirdi.
     Londra Asfaltı Caddesindeki parti binasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Kahve, tarım kenti olan Edirnede hasat döneminin başladığını söyledi. Edirnelilere bereketli hasatlar dileyen Kahve, Çiftçilerimiz bu yıl ilk defa uygulanacak olan sistem ile TMOdan randevu alarak ürünlerini verebilir. Kayıt yaptıramayan vatandaşlarımız da olacaktır. Biz şimdiden vatandaşımızı bilgilendiriyoruz. 5-15 Temmuz tarihleri arasında, kayıt yaptıran vatandaşlarımız ürün verirken sıra beklemeyecektir diye konuştu.
     Herkesin yaz rehavetine kapıldığı dönemde ramazan ayı için çalışmalar yaptıklarını kaydeden Kahve, Seçimlere 21 ay olmasına rağmen gevşemeden çalışıyoruz dedi
     Kahve, temmuz ayı başında yapılması planlanan Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde dünyaca 10 ünlü ulusal gazeteciyi Edirnede misafir edeceklerini de ifade etti.
     Ayrıca, partisinin il binasında faaliyete geçen 250 kişilik toplantı salonunu vatandaşın da kullanabileceğini söyleyen Kahve, Edirne için birçok proje düşünüyoruz. Edirnede yapımı düşünülen hastanenin ihalesi Kamu İhale Kurumunda kesin cevabı bekleniyor. Adalet sarayımızı bitirdik mümkünse Kırkpınardan sonra Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan açılışını yapacak diye konuştu.
     Bu arada, çiftçilerin www.tmo.gov.tr adresinden randevu alabilecekleri bildirildi.
    
     Muhabir : Cihan Demirci
     Yayıncı: Neşat Ergül
<< Önceki Haber Edirnede hasat dönemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER