Edirnede turizmi artırma çalışmaları

Edirnede turizmi artırma çalışmaları -Edirne Belediyesi İstanbuldaki turizm zirvesine katıldı


EDİRNE (A.A) - Edirne Belediyesi İstanbulda düzenlenen turizm zirvesine katıldı.
     Edirne Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Turizmin Yarını konseptiyle BOSFOR gemisinde düzenlenen turizm zirvesine Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu, Edirneyi Tanıtma ve Tava Ciğeri Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar, dernek üyeleri Kemal İmrak, Hasan Ertene, Arif Meriç yer aldı.
     TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoyun konuşmasıyla başlayan zirvede, Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Tanrıkulu da Edirne sunumu yaptı.
     Edirne Belediyesi halk oyunları ekibinin gösteri sunduğu zirveye, Kastamonu, Manisanın Akhisar ilçesi, Giresun ve Ordunun Perşembe ilçesi yerel yöneticileri ve esnafları da katıldı.
    
     -EDESOB Sofyada fuara katıldı
    
     Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği (EDESOB), Sofya Uluslararası Kadınlar Kulübü tarafından düzenlenen fuara katıldı.
     EDESOBdan yapılan açıklamaya göre, Edirne El Sanatlarından örneklerinde yer aldığı Türkiye standı, bu yılda büyük ilgi gördü.
     Düzenlenen fuara, EDESOB Başkanı Emin İnağ, Başkan Vekili İhsan Ulusoy ve Genel Sekreter Özay Güngören katıldı.
     EDESOB heyeti, Türkiyenin Filibe Başkonsolosu Şener Cebeci ve Burgaz Başkonsolosu Cem Ulusoyla da görüşerek EDESOBun uyguladığı projeler hakkında bilgi verdi.
    
     Muhabir: Salih Baran
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Edirnede turizmi artırma çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER