Edirneden kısa kısa

Edirneden kısa kısa -ETB Başkanı Yardımcı: Ticaret Borsası olarak kentimize maddi ve manevi desteklerimiz devam ediyor


EDİRNE (A.A) - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi, Edirne Ticaret Borsası (ETB) Başkanı Mustafa Yardımcı Ticaret Borsası olarak kentimize maddi ve manevi desteklerimiz devam ediyor dedi.
     Yardımcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Osmanlı Devletine 92 yıl başkentlik yapmış serhat şehri Edirnenin her açıdan çok daha iyi bir konumda olması gerektiğini belirtti.
     ETB olarak kente yapılacak hizmetlerde üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını ifade eden Yardımcı,Ticaret Borsası olarak kentimizi maddi ve madeni desteklerimiz devam ediyor. En son TOBB tarafından Mimar Sinanın ustalık eseri Selimiye Camisi 37 adet güvenlik kamerası takıldı. O camiye göz bebeğimiz gibi bakmamız lazım. Şimdi kentimize okul yaptırmayı düşünüyoruz. Kentin diğer ihtiyaçları içinde elimizden geleni yapmaya hazırız dedi.
    
     -Başarılı gümrük personeline teşekkür belgesi verildi
    
     Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü başarılı personelini teşekkür belgesiyle ödüllendirdi.
     Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Müslüm Yalçın, Kapıkule Sınır Kapısında düzenlenen törende yaptığı konuşmada, gümrüklerin ilerlemesi için inovasyon anlayışına önem verdiklerini, bundan sonra alışılmış yöntemlerin dışına çıkarak yeni proje ve yöntemlerle hizmet edeceklerini belirtti.
     2012 yılında kaçakçılık olaylarındaki yakalama oranlarında gümrük personeli olarak büyük başarı sağladıklarını anlatan Yalçın, yakalamalarda emeği geçen personele teşekkür belgesi vereceklerini bildirdi.
     Yalçının konuşmasının ardından gümrük personeli 26 kişiye teşekkür belgesi verildi.
    
     Muhabir: Hakan Şahin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Edirneden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER