Edirneden kısa kısa

Edirneden kısa kısa -ESOBdan Pasta Yapımı ve Sunumu eğitimi


EDİRNE (A.A) - Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) ile İŞKUR İl Müdürlüğü işbirliğinde 25 kursiyere Pasta Yapımı ve Sunumu eğitimi verildi.
     ESOBdan yapılan açıklamada, ESOB Başkanı Emin İnağ ile Çalışma ve İŞKUR İl Müdürü Şengül Çıldamın kursu ziyaret ettiği belirtildi.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen Çıldam, ESOB ile İŞKUR İl Müdürlüğünün 4 alanda kurs açtığını belirtti.
     Kursiyerlerin kendini geliştirmesinden mutluluk duyduklarını aktaran Çıldam, Bilgisayar destekli muhasebe kursumuz geçtiğimiz hafta sona erdi. Katılımcılarımızın tamamının yapılan sınavda başarılı olması bizleri mutlu etti. Sürekli denetlediğimiz kurslarımızı ben de yerinde incelemek istedim ifadelerini kullandı.
     İnağ da talepler doğrultusunda kurs çalışmalarını devam ettireceklerini kaydetti.
    
     -Uzunköprü Belediye Başkanı İşbilene ziyaret
    
     Yunanistanın Dimetoka Belediye Başkanı Paraskeuas Patsouridis ve beraberindeki heyet, Uzunköprü Belediye Başkanı Enis İşbileni ziyaret etti.
     Belediyedeki ziyarette, Patsouridis ve beraberindeki heyete Uzunköprü ve belediyenin çalışmaları hakkında bilgi veren İşbilen, Aziz İoannis Kilisesinin restorasyonunun ardından Kültür ve Sanat Evi olarak kullanılacağını kaydetti.
     Patsouridis da kilisenin restore edilmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.
     Ziyaretin ardından Patsouridis ve beraberindeki heyet, ilçeyi gezdi.
    
     -Tekstil işletmeleri personeline yangından korunma eğitimi
    
     Keşan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünce, ilçedeki tekstil işletmeleri personeline 4 günlük yangından korunma eğitimi verildi.
     İtfaiye Müdürü Orhan Yamak, yaptığı yazılı açıklamada, bölgede 50 kişi üzerinde işçi çalıştıran işletmelerin ilgili kanun ve yönetmelikler gereği yangın ekibi oluşturmasının zorunluluk olduğunu belirtti.
     Yamak, eğitimin sonunda personele belge verildiğini kaydetti.
    
     Muhabir: Necdet Uybaş - Cihan Demirci
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber Edirneden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER