Edirne Emniyet Müdürü Ceylan:

Edirne Emniyet Müdürü Ceylan: -Fakir fukara fonundan yardım alan ailelerin çocukları hırsızlık yaptığında yardımlar kesilecek (Fotoğraflı - Görüntülü)


EDİRNE (A.A) - Edirne Emniyet Müdürü Cemil Ceylan, Fakir fukara fonundan yardım alan ailelerin çocukları hırsızlık yaptığında yardımlar kesilecek dedi.
     Ceylan, Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen toplantıda gazetecilere yaptığı açıklamada, kentteki hırsızlık olaylarının azaldığını, ancak bazı Roman vatandaşların çocuklarının açıktan hırsızlık yaptığını söyledi.
     Edirnede hırsızlık olaylarına karışan 50 Roman ailenin tespit edildiğini bildiren Ceylan, şöyle konuştu:
     Bu tür hırsızlıklar, balkondan bir şeyler almak, eve girerek günübirlik günlük ihtiyaçlarını karşılayabilecek parayı temin etmek şeklinde oluyor. Olayları yapan aileleri valiliğe getirdik. Çocuklarınız bu işleri yapıyor, ya bu işlere devam edersiniz ya da aldığınız yardımlar kesilir dedik. Fakir fukara fonundan yardım alan ailelerin çocukları hırsızlık yaptığında yardımlar kesilecek. Bu konuda başarılı olduk. Aileler, her ay sürekli gelen paradan olmamak için çocuğu hırsızlık yaptığında, Benim çocuğum motosiklet çaldı, alın işlem yapın diyor.
    
     Muhabir: Cihan Demirci
     Yayıncı: Sibel Ertürk Kurtoğlu
<< Önceki Haber Edirne Emniyet Müdürü Ceylan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER