Edirne Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı

Edirne Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcı: -Ticaret borsasına başkan adayları projeleriyle sunum yapsın


EDİRNE (A.A) - Edirne Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Yardımcı, Ticaret odasına başkan adayları projeleriyle sunum yapsın dedi.
     Yardımcı, borsa binasında gazetecilere yaptığı açıklamada, oda bütçesinin gereksiz kullanıldığı yönünde eleştiriler olduğunu söyledi.
     Kendisinin başkan olarak ve yönetim kurulunun harcamalara ilişkin her türlü cevabı verebileceğini belirten Yardımcı, şöyle devam etti:
     Borsa personeli Türkiyedeki birçok odaya ve borsaya sunum yapmak için davet ediliyor. Arkadaşlarımız burada bizim gurur kaynağımız olarak sunum yapıyor. Bu kapsamda ulaşım, konaklama gibi harcamalar olabiliyor. Çalışıyoruz ki harcamalar da oluyor. Edirneye ve ekonomiye yönelik birçok projemiz mevcut. Bunları önümüzdeki günlerde açıklayacağım. Eleştirenler bugüne kadar ne yaptığına baksın.
     Mesela Kapıkuleden borsaya demiryolu ile taşımacılık istiyoruz. Bu projeye ilişkin çalışmalarımız var. Ayrıca, ticaret borsasına başkan adayları projeleriyle sunum yapsın.
    
     Muhabir: Cihan Demirci
     Yayıncı: Erdal Turanlı
<< Önceki Haber Edirne Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER