Edremit Belediye Başkanı Kılıç, mahalle toplantılarını

Edremit Belediye Başkanı Kılıç, mahalle toplantılarını sürdürüyor -Kılıç, 3 yıllık başkanlığı döneminde yaptıklarını, çalışmalarını anlattı


BALIKESİR (A.A) - Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, mahalle toplantılarını sürdürüyor.
     Kılıç, Soğanyemez Mahallesi ve Hamidiye Mahallesinde muhtarların da katıldığı toplantıda, her iki mahallede yağmur suyu ve kanalizasyon çalışmalarını tamamlayarak, vatandaşların sıkıntıdan kurtarıldıklarını belirtti.
     Hava alanının adının değişmesinin Edremitlileri sevindirdiğini ifade eden Kılıç, Edremite bağlı bir hava limanının isminde Edremit geçmesinden doğal bir şey yoktur. Bandırma Körfezi vardır, Erdek Körfezi vardır. Ancak Balıkesir Körfezi yoktur. Bu hata çalışmalarımız sonucu mahkeme kararıyla düzeltildi. Bu Edremit için manevi bir kazançtır dedi.
     Bugüne kadar 20 milyon liraya yakın borç ödediklerini dile getiren Kılıç, yaptıkları çalışmalarla çevre yolunun kendi girişimleri doğrultusunda açıldığını ve şehir içi araç yükünün azaltıldığını anlattı.
     Ağaçlandırma konusunda çok hassas olduğunu, göreve geldiği günden bu yana binlerce fidan dikildiğini vurgulayan Kılıç, Edremitin daha yeşil ve sağlıklı olması için bu çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek diye konuştu.
     Vatandaşlara bisiklet kullanmaları çağrısında bulunan Kılıç, şunları kaydetti:
     Şöyle bir belgesellere bakın, gelişmekte olan ya da gelişmemiş ülkeleri bir aklınıza getirin, motosiklet yoğunluğu vardır. Ama bir de aklınıza Hollanda gibi gelişmiş bir ülke getirin, yüzlerce binlerce kişi, bisiklet kullanıyor, ekonomik güçleri daha fazla olmasına rağmen. Bisiklet kullanımı için Edremit çok uygun bir kent. Hem daha sağlıklı hem daha güvenli ve huzurlu. Edremitlileri şehir için ulaşımda bisiklet kullanmaya davet ediyorum.
    
     Muhabir : Edremit
     Yayıncı : Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Edremit Belediye Başkanı Kılıç, mahalle toplantılarını Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER