Edremit Belediyesine yönelik operasyonlar

Edremit Belediyesine yönelik operasyonlar -Başkan Vekili Çağlar: -Biz çalışanlara şüpheli ve suçlu gözüyle bakılması çalışma azmi, şevk ve heyecanı bırakmadığı gibi aile ve çocuklarımızla birlikte hepimizi olumsuz etkilemiştir


BALIKESİR (A.A) - Edremit Belediye Başkan Vekili Fatih Çağlar, Biz çalışanlara şüpheli ve suçlu gözüyle bakılması, çalışma azmi, şevk ve heyecanı bırakmadığı gibi aile ve çocuklarımızla birlikte hepimizi olumsuz etkilemiştir dedi.
     Çağlar, yaptığı yazılı açıklamada, 1 Ekim 2012den bugüne kadar, kamuoyunda Edremit Belediyesi aleyhinde asılsız ve mesnetsiz bir şekilde, hiçbir hukuki dayanağı olmayan haber ve dedikodulara ilişkin bir açıklama yapılması ihtiyacı doğduğunu belirtti.
     Edremit Belediyesine 1 Ekimde bir operasyon gerçekleştirildiğini ifade eden Çağlar, şunları kaydetti:
     Bununla ilgili yargı süreci devam etmektedir. Bu süreçte tüm belediye çalışanları olarak eşlerimiz, çocuklarımız, ailelerimiz ve yakınlarımız derinden etkilenmiştir. Herkesin birbirine şüpheyle bakmasından dolayı tüm çalışanlar olarak psikolojimizin bozulduğu, mesaiye dahi isteksiz gelindiği, çalışma şevk ve heyecanlarımızın kırıldığı, insanların adeta suçlu gibi bakmasından rahatsızlık duyuyoruz. Biz çalışanlara şüpheli ve suçlu gözüyle bakılması ,çalışma azmi, şevk ve heyecanı bırakmadığı gibi aile ve çocuklarımızla birlikte hepimizi olumsuz etkilemiştir.
     Personelin yaşanan olaylardan olumsuz etkinlendiğini belirten Çağlar, Belediye çalışanları olarak herkesin psikolojisinin bozulduğu apaçık ortadadır. Biz tüm belediye çalışanları, başkanımız ve belediye meclis üyelerimizle birlik, beraberlik ve uyum içinde çalışmaktayız. Bu çalışmalarımızı en verimli şekilde sürdürme gayretindeyiz ifadesini kullandı.
    
     Muhabir: Emrah Elmas
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Edremit Belediyesine yönelik operasyonlar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER