Edremit Körfezinden kısa kısa

Edremit Körfezinden kısa kısa -Belediye Başkan Vekili ve Ticaret Odası Başkanı, Vali Turhanı ziyaret etti


BALIKESİR (A.A) - Edremit Belediye Başkan Vekili Fatih Çağlar, Edremit Ticaret Odası Başkanı Mehmet Ertaş ve Edremit Belediyesi İmar Müdürü Haluk Yeşilsu, Vali Ahmet Turhanı ziyaret etti.
     Ziyarette, Edremitin 1/25000 ölçekli çevre düzeni planındaki turizm, iş yerleri, konut ve sağlık merkezi alanları konuşuldu, ilçenin gelişmesine yardımcı olacak çözümler üretildi.
     Yeni Devlet Hastanesi için yerlerin tespit edildiği görüşmede, Edremite fuar alanı için de bilgi alışverişinde bulunuldu.
     Edremit heyeti, daha sonra, Devlet Su İşleri 25. Bölge Müdürlüğüne atanan Ali Fuat Ekere de ziyaret gerçekleştirdi.
    
     -Burhaniyedeki Cumhuriyet Meydanı düzenlemesi-
    
     Burhaniye Belediyesi tarafından Kasımda başlatılan Cumhuriyet Meydanı düzenlemesi sürüyor. Fen İşleri ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar, yapımına başlanan Atatürk heykeli önünün taş döşeme işleriyle devam ediyor.
     Heykelin bulunduğu merdivenli alanın taş döşemelerine başlayan ekipler, granit plak taş döşeme çalışmasıyla yeni görünümüne kavuşacak olan alanın işlerini hızla sürdürüyor.
     Atatürk heykelinin bulunduğu alanın düzenlenmesi ardından tüm meydan taş döşemelerinin sökülerek yeni döşeme yapımına başlayacak ekipler, Cumhuriyet Meydanını Burhaniyenin estetik yapısını yansıtan modern bir görünüme kavuşacak şekilde değiştirecek.
    
     -Sivil Savunma Haftası kutlandı-
    
     Edremit Belediyesi İtfaiyesi, Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulunda Sivil Savunma Haftası dolayısıyla tatbikat gerçekleştirdi.
     Okul bahçesinde yapılan tatbikata öğrenciler ve öğretmenler katıldı. İtfaiye teşkilatı ve görevleri hakkında ayrıntılı bilgiler alan öğrencilere daha sonra yangın anı ve sonrası yapılması gerekenler anlatıldı.
     Son olarak uygulamalı tatbikat yapıldı.
    
     -Ayvalıkta sivrisinek mücadelesi-
    
     Ayvalık Belediyesi, yaklaşan yaz mevsimi öncesinde sivrisinek mücadelesine hız verdi.
     Belediyeden konuyla ilişkin yapılan yazılı açıklamada, şunlar kaydedildi:
     Ayvalık Belediyesi olarak sivrisinekle mücadelemiz devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde merkezden başlayarak Aliçetinkaya Mahallesinde devam ederek dere yatakları, rögarlar ve sivrisinek çıkabilecek önemli noktalara temizlik işleri tarafından sisleme çalışmaları yapıldı.
    
     Muhabir: Emrah Elmas / Hakan Firik
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Edremit Körfezinden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER