Eğirdiri masal kahramanları tanıtacak

Eğirdiri masal kahramanları tanıtacak


ISPARTA (A.A) - Eğirdir Kaymakamlığı ve belediye işbirliğiyle hayata geçirilen proje kapsamında ilçeye gelen misafirlere masal kahramanları rehberlik edecek.
     Eğirdirin tanıtımı için hazırlanan proje kapsamında gönüllü öğrencilerinden oluşan grup, Keloğlan, Nasrettin Hoca, Pamuk Prenses ve cadı kıyafetleri içinde kentin ziyaretçilerine eşlik edecek.
     Kaymakam Yalçın Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçenin tarihi ve doğal güzelliklerini misafirlere daha dikkat çekici şekilde tanıtmak için hazırlanan çalışmanın tam not aldığını kaydetti.
     Eğirdirin tanıtımı için hazırlanan çalışmada gönüllü öğrencilere çeşitli roller verdiklerini anlatan Yılmaz, Nasrettin Hoca, Keloğlan, Pamuk Prenses ve cadıdan oluşan rehber ekibimiz ilçemize gelecek misafirleri karşılayacak ve rollerine göre Eğirdiri tanıtacaklar dedi.
     Eğirdirin tanıtımı için renkli bir çalışmaya imza attıklarını belirten Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral da ücretsiz sağlanacak bu hizmetle ilçenin tanıtımına katkı sağlayacaklarını dile getirdi.
    
     Muhabir: Mehmet Erbek
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Eğirdiri masal kahramanları tanıtacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER