Eğitim Bir Sen Çorum Şubesi Olağanüstü

Eğitim Bir Sen Çorum Şubesi Olağanüstü Kongresi yapıldı


ÇORUM (A.A) - Eğitim Bir Sen Çorum Şubesinin olağanüstü kongresi yapıldı.
     Turgut Özal Konferans Salonunda yapılan kongrede konuşan Eğitim Bir Sen Genel Sekreteri Ahmet Özer, Eğitim Bir Senin 2000li yılların başında 18 bin üye sayısının olduğunu belirterek, geçen 10 yılda Eğitim Bir Senin 2011 yılına kadar 195 bin üyeye ulaşarak, yetkili genel sendika olmayı başardığını belirtti.
     Eğitim Bir Sen Şube vekili Mesut Karaca da 4 Eylülde aldıkları kararla olağanüstü kongre yapılması kararı alındığını ifade ederek, Eğitim Bir Senin bu kongreden daha da güçlenerek çıkacağına inandığını dile getirdi.
     Kongreye tek aday olarak giren Tahir Eşkil ise 2003ten bugüne kadar sendikanın değişik kademelerinde görev aldığını hatırlatarak, Sendikamız her geçen gün büyüyor, gelişiyor ve sorumluluğumuz artıyor. Bizleri güçlü kılan ilkelerimiz, birikimlerimiz, yetişmiş, etkin, olgun insan gücümüz, gelecek ve medeniyet tasavvurumuz ile geleneğimiz ve mirasımızdır diye konuştu.
     Yapılan kongre sonucunda yönetim kurulu üyeleri Şube Başkanı Tahir Eşkil, Şube Sekreteri Mesut Karaca, Mali Sekreteri Yusuf Bulanık, Teşkilatlanma Sekreteri Kadir Çatal, Eğitim ve Sosyal İşler Sekreteri Hüseyin Kır, Basın Yayın Sekreteri Eyyüp Çiçek, Toplu Sözleşme Sekreteri Tekin Çınardan oluştu.
    
     Muhabir: Ferhat Barulay
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Eğitim Bir Sen Çorum Şubesi Olağanüstü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER