Eğitime destek için bin 717 kitap

Eğitime destek için bin 717 kitap dağıtıldı


DENİZLİ (A.A) - Tavas Belediyesi, Eğitime Destek Projesi kapsamında ilçedeki ilköğretim okulu öğrencilerine bin 717 kitap dağıttı.
     İlçe Kaymakamı Muhittin Gürel ve Belediye Başkanı Karabay, Tavas Belediyesinin başlattığı Eğitime Destek projesi kapsamında Mehmet Özen İlköğretim Okulundaki öğrencilere tatil kitabı, hikaye ve roman dağıttı.
     Belediye Başkanı Karabay, kitap dağıtımı sırasında yaptığı konuşmada, çocuklara kitabı sevdirmek için kitap dağıtımı yaptıklarını söyledi.
     Türkiyenin daha da gelişmesi için daha çok araştıran, daha çok okuyan bir gençliğe ihtiyacı olduğunu belirten Karabay, Biz geleceğin yöneticileri olan çocuklarımızın kitap okumasını sağlamak için küçük bir katkı yapıyoruz. Onlar okuyarak kendilerini geliştirecekler ve dünyanın en donanımlı insanları olacaktır dedi.
     Proje kapsamında 4 okulda toplam bin 717 kitap dağıtımı yaptıklarını ifade eden Karabay, kitap dağıtımını sürdüreceklerini sözlerine ekledi.
     Tavas Mehmet Özen İlköğretim Okuluda düzenlenen kitap teslim törenine Tavas Kaymakamı Muhittin Gürel, Belediye Başkanı Mehmet Karabay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çimen, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Kenan Günay ve Okul Müdürü Hüseyin Şen katıldı.
     (AOB-MUÇ-RMZ)
<< Önceki Haber Eğitime destek için bin 717 kitap Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER