Ekonomi Bakan Yardımcısı Sever:

Ekonomi Bakan Yardımcısı Sever: -Yapacağımız çalışmalarla, ülkemizin huzur ve istikrar ortamı içerisinde, kalkınma ve gelişmesini daha da hızlandıracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın


MERSİN (A.A) - Ekonomi Bakan Yardımcısı Mustafa Sever, Yapacağımız çalışmalarla, ülkemizin huzur ve istikrar ortamı içerisinde, kalkınma ve gelişmesini daha da hızlandıracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın dedi.
     Sever, AK Parti Mersin İl Başkanı Mekin Merter Salt ve il yöneticileriyle Tarsus ilçe binasında, partililerle bayramlaştı.
     Sever, buradaki konuşmasında, bayramların birlik, beraberlik ve barışı geliştiren özel günler olduğunu söyledi.
     Türkiyede barış, kardeşlik, istikrar ve güven ortamı sürdüğü sürece, ülkedeki hızlı kalkınma ve gelişme hamlesinin daha da hızlanarak devam edeceğini ifade eden Sever, şunları kaydetti:
     Bayram vesilesiyle dostluk, kardeşlik ve dayanışma duygularını umarım daha da pekiştireceğiz. Yapacağımız çalışmalarla, ülkemizin huzur ve istikrar ortamı içerisinde, kalkınma ve gelişmesini daha da hızlandıracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Ülkemizi daha iyi yerlere getirmek için elimizden geleni yapacağız. Gecemizi, gündüzümüze katarak, az uyuyup, çok çalışarak, bölgemize ve ülkemize katkı sağlamanın gayreti içerisindeyiz. Yaşanan sorunları çözmek, bölgemizde hayata geçirilecek devasa projeleri hızlandırmak amacıyla elimizden geleni yapıyoruz.
     AK Parti İl Başkanı Salt da, tüm ilçe halkının bayramını kutlayarak, birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.
    
     Muhabir: Selahattin Özbozkurt / Mustafa Çiftçi / Kerem Kocalar
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Ekonomi Bakan Yardımcısı Sever: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER