Ekonomi Bakanı Çağlayana Mersinden geçmiş olsun

Ekonomi Bakanı Çağlayana Mersinden geçmiş olsun ziyareti


MERSİN (A.A) - Mersinden Ankaraya giren bir grup AK Partili, bir süre önce geçirdiği rahatsızlık sonucu anjiyo yapılan Ekonomi Bakanı ve AK Parti Mersin Milletvekili Zafer Çağlayanı makamında ziyaret etti.
     Çağlayan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sağlık durumunun gayet iyi olduğunu söyledi.
     Bugün gelinen noktada AK Partinin oy oranının yüzde 50nin üzerinde olduğunu belirten Çağlayan, şunları kaydetti:
     Hepimiz birlik ve beraberlik içinde ülkemize ve milletimize hizmet etmek için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. 2002 yılına kadar bu ülke çok kötü yönetildi. 2002 seçimlerinde usta şoför, ileri teknikleri çok iyi bilerek işbaşına geldi ve o günden bu yana Allaha şükürler olsun, ülkemiz çok iyi seviyelere geldi. Bizden öncekiler bu ülkeyi kötü yönettiler.
     Dünyanın çoğu ülkesinde ekonomik kriz yaşanırken, Türkiyenin her alanda kalkınma ve gelişmesini sürdürdüğünü ifade eden Çağlayan, Çok güzel işler yaptık. Yeter mi- Hayır. Bugün gelinen seviyeyi Türkiye, 20-25 yıl önce yakalayabilirdi. Tüm dünyada yaşanan krize rağmen, şükürler olsun ülkemiz dünyadaki küresel krizi fırsata çevirmiştir. Ülkemize sürekli olarak dünyanın dört bir yanından Başbakan, Bakan ve heyetler geliyor. Bu heyetler Türk mucizesini öğrenmeye geliyor. Başarılarımızı tüm dünya ülkeleri görüyor dedi.
     AK Parti Mersin İl Başkanı Mekin Merter Salt ise, Çağlayanın sağlık durumunun çok iyi olmasına çok sevindiklerini, Mersin il ve tüm ilçe başkanları ve teşkilatlarıyla İl Genel Meclisi üyelerinin ziyarete eşlik ettiğini kaydetti.
     Bakan Çağlayan, kabulün ardından gelen heyetle sohbet edip, hatıra fotoğrafları çektirdi.
    
     Muhabir: Selahattin Özbozkurt / Kerem Kocalar
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Ekonomi Bakanı Çağlayana Mersinden geçmiş olsun Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER