Elazığdan kısa kısa

Elazığdan kısa kısa -Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünde 2013 yılı çalışmalarının planlandığı toplantı yapıldı


ELAZIĞ (A.A) - Elazığ Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünde 2013 yılı çalışmalarının planlandığı toplantı yapıldı.
     Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, şube müdürleri ve ilçe müdürlerinin katılımıyla 2012 yılı çalışmalarının değerlendirildiği ve 2013 yılı çalışmalarının planlandığı toplantı düzenlendi.
     Toplantıda konuşan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ahmet Kaygusuz, gıda denetimleri ve gıda güvenliğinin önemini vurgulayarak, 2013 yılında denetimlere hız verilmesi gerektiğini kaydetti.
     Hayvancılıkta yem bitkilerinin ekimine öncelik verilerek yem bitkilerinin yaygınlaştırılması ve hayvancılıkta kaba yem olan samana bağlı kalınmaması gerektiğini belirten Kaygusuz, tarımla ilgili envanterlerin çıkarılmasında ve istatistiki verilerin temininde gerekli çalışmaların yapılması gerektiğini kaydetti.
     Bir an önce düzenli, güncel ve güvenilir istatistiki bilgilerin oluşturulmasının önemine dikkati çeken Kaygusuz, gerçek girişimcilerin üretime yönelik yatırımlar yapmaları için yardımcı ve yol gösterici olunması gerektiğini vurguladı.
    
     -İller Bankası, bilgilendirme toplantısı gerçekleştirecek-
    
     İller Bankası Elazığ Bölge Müdürlüğü tarafından ihale usulüyle satışı yapılacak arsa için bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilecek.
     Müdürlükten yapılan yazılı açıklamada, İller Bankasına ait, Sürsürü Mahallesi Gedik-Karaçalı mevkinde bulunan, 14 bin 43 metrekarelik, 11 numaralı parseldeki arsanın gelir paylaşımı yöntemiyle ihalesinin yapılacağı belirtildi.
     Açıklamada, kentte şimdiye kadar bu yöntemle herhangi bir ihale yapılmaması nedeniyle, ihaleye katılımı mümkün olabilecek firmalara yönelik, banka tarafından 4 Şubat pazartesi günü saat 10.00da Akgün Otel Fırat Toplantı Salonunda bilgilendirme toplantısı düzenleneceği kaydedildi.
    
     Muhabir: İsmail Şen / Ömer Fansa
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Elazığdan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER