Elazığdan kısa kısa

Elazığdan kısa kısa -Kebanda gitar kursu yoğun ilgi görüyor


ELAZIĞ (A.A) - Keban ilçesinde Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından açılan gitar kursu vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor.
     Haftanın üç günü yapılan gitar kursu için 32 öğrenci kayıt yaptırdı. Keban Halk Eğitim Müdürü Cengiz Ergül, kursa gösterilen ilgiden memnun kaldıklarını ve katılımcıların gitar çalmaya meraklı olduğunu belirterek, Birçok öğrencimiz gitar çalmayı öğrendi. Özverili çalışmalarından dolayı kurs öğreticisi Elif Temel hocamıza teşekkür ediyorum. Kursumuzda tüm teller, perdeler, perdelerdeki notalar öğretiliyor, öğrencilerimiz parça çalmayı öğrenmeye başladılar dedi.
     Yıl sonunda mini bir konser vermeyi düşündüklerini belirten Ergül, kursun hedefinin Kebanın kültür ve sanatına küçük de olsa bir katkı sağlamak olduğunu vurguladı.
    
     -Yeşilçam Film Müzikleri ve Tango Konseri-
    
     Elazığ Devlet Klasik Türk Müziği Korosu tarafından Yeşilcam Film Müzikleri ve Tango Konseri düzenlendi.
     Valilikten yapılan açıklamaya göre, Elazığ Devlet Klasik Türk Müziği Korosu binasında gerçekleştirilen konsere Vali Muammer Erol, AK Parti Elazığ Milletvekili Şuay Alpay ve Fırat Üniversitesi Rektörü Kutbeddin Demirdağın yanı sıra vatandaşlar katıldı.
     Solistliğini Emrah Uysal ve Leyla Ayhanın yaptığı konserde, Elazığ Devlet Klasik Türk Müziği Korosunun periyodik, özel, eğitim ve solist konserleriyle klasik müzik sevenlerle buluşmaya devam edeceği belirtildi.
    
     Muhabir: Pir Hasan Doğan / Bestami Bodruk
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Elazığdan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER