Elazığ Valisi Muammer Erola AA Almanağı

Elazığ Valisi Muammer Erola AA Almanağı hediye edildi -Vali Erol: (100. Yıl Vizyonu) Bu vizyonla Anadolu Ajansı, Anadolunun kurtuluş hareketinde aldığı ilhamla dünyanın dört bir yanında bu memleketin insanlarının sesini, yüreğinin ses


ELAZIĞ (A.A) - Elazığ Valisi Muammer Erol, Anadolu Ajansının (AA) 100. Yıl Vizyonuyla ilgili, Bu vizyonla Anadolu Ajansı, Anadolunun kurtuluş hareketinde aldığı ilhamla dünyanın dört bir yanında bu memleketin insanlarının sesini, yüreğinin sesini, o yüreğinin sesinin ortaya koyduğu güzellikleri duyurur dedi.
     AA Elazığ Büro Sorumlusu Ömer Fansa, Vali Muammer Erolu ziyaret ederek bir süre görüştü. Vali Erola AA foto muhabirlerinin 2012 yılı içinde Türkiye ve dünyadaki önemli gelişmelere ilişkin çektiği fotoğrafların yer aldığı AA Almanağını takdim eden Fansa, ayrıca AA Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Öztürkün mektubunu sundu.
     Fansa, Vali Erola AAnın çalışmalarını, yurt dışı açılımlarını ve 100. Yıl Vizyonu çerçevesindeki hedeflerini anlattı, ayrıca AA Sivas Bölge Müdürlüğünün AA Almanağında yer alan haber ve fotoğraflarını gösterdi.
     Vali Erol, Anadolu hareketini AAnın duyurduğunu belirterek, Anadolu Ajansının kendisine belirlediği yeni hedeflerin 2023 vizyonuyla uyumlu, onu destekler mahiyette olması gerekli, öyle de oluyor. Fiziki gelişmeler, iletişim ve ulaşım imkanları da bunu biraz daha kolaylaştırıyor dedi.
     AAnın, kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ile başlayan Türkiyenin sesini dünyaya duyurma hedefinin artık dünyanın her yerini hedef aldığının altını çizen Vali Erol, konuşmasını şöyle sürdürdü:
     Yapılan çalışmaların önce bizim insanımıza sonra da dünyaya duyurulması bizim elimizde. Herhangi bir yanlış katkıya, yorumlamaya meydan vermeden doğru bir şekilde duyurulması da önem taşıyor. Bu vizyonla Anadolu Ajansı, Anadolunun kurtuluş hareketinde aldığı ilhamla dünyanın dört bir yanında bu memleketin insanlarının sesini, yüreğinin sesini, o yüreğinin sesinin ortaya koyduğu güzellikleri duyurur.
    
     Muhabir: Emrah Gökmen
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Elazığ Valisi Muammer Erola AA Almanağı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER