ELİMDERden istişare toplantısı

ELİMDERden istişare toplantısı


ELAZIĞ (A.A) - Elazığ İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği (ELİMDER) tarafından eğitim konulu istişare toplantısı düzenledi.
     Valilikten yapılan açıklamaya göre, ELİMDER tarafından Müftülük Konferans Salonunda Vali Muammer Erol, Elazığ milletvekilleri Zülfü Demirbağ ve Şuay Alpay, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Milli Eğitim Müdürü Aziz Yeniyol, remsi kurum ve kuruluş yetkilileri ile sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katılımıyla eğitim konusunda istişare toplantısı yapıldığı belirtildi.
     Vali Erol, toplantıda, şehrin bütün sorunlarında olduğu gibi eğitim meselelerinde de birlik beraberlik içerisinde ilin sivil toplum kuruluşlarının, bürokratlarının ve siyasilerinin bir araya gelerek birlikte çalışmalarının ve çözüm aramalarının önemli olduğunu kaydetti. Erol, imam hatip okullarına vatandaşların taleplerinin imkanlar çerçevesinde çözülmeye gayret edildiğini bildirdi.
     Elazığ milletvekilleri Zülfü Demirbağ ve Şuay Alpay da imam hatip okullarının önemine dikkat çekerek, okullara olan ihtiyacın karşılanması için gereken desteği verdiklerini belirttiler.
     ELİMDER Başkanı Hüsamettin Gül ise ülkenin teminatı olarak gördükleri imam hatiplere büyük değer verdiklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Bestami Bodruk
     Yayıncı: Ömer Fansa
<< Önceki Haber ELİMDERden istişare toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER