Elitaş, mutlu yuvanın sırrı verdi

Elitaş, mutlu yuvanın sırrı verdi


KAYSERİ (A.A) - AK Parti Gurup Başkanvekili ve Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuzun ağabeyi işadamı Ramazan Kapusuzun oğlu ve Mahmut Saminin nikah töreninde mutlu yuvanın sırrını verdi.
     Develi Belediye Başkanı Recep Özkan tarafından Elbiz parkında bin 200 davetlinin katılımıyla kıyılan nikah töreninde, Mustafa Elitaşın yanı sıra Anayasa Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Salih Kapusuz nikah şahitliğini yaptı.
     Mustafa Elitaş da nikah şahitliği sonrasında yaptığı konuşmasında, evlilik müessesesinde dikenli yolların olduğuna dikkat çekerek, Gülün de dikeni var ama gül dikenine sabrederek o güzelliği nasıl elde ediyorsa ailede mutluluğu elde etmek için eşler birbirine karşı 5 S olarak bilinen mutluluk sırları, sevgi, saygı, sabır, sadakat ve sorumluluktur dedi.
     Elitaş, yeni çiftlerin birbirlerine karşı bu anlayış içerisinde davranmaları gerektiğini, bir kırgınlık esnasında bu beş değerden birisini öne çıkartarak mutluluğu devam ettirmeye çalışmaları tavsiyesinde bulundu.
     Salih Kapusuz da, ağabeyi işadamı Ramazan Kapusuzun oğlu olan Mahmut Sami ile Mervenin mutlu gününde gösterilen ilgiden dolayı tüm davetlilere teşekkür ederek, Evlenen çiftlerin mutluluklarına sahip çıkmak hepimizin görevidir dedi.
     Kapusuz ayrıca, aile müessesesinin önemine değinerek, Aile müessesesi kültürümüzde, medeniyetimizde ve inancımızda en mukaddes kurumlardan birisidir. Bu müesseseyi yaşatmak hepimiz için birer tarihi sorumluluktur. Bu müessesenin yok olması büyük bir tehdittir diye konuştu.
     Burhan Kuzu da, evlilik cüzdanını Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın uygulaması gereği geline teslim ederek, geleneği devam ettirdiklerini belirtti.
     Yörede adet olan nikah merasimi esnasında eskiden ayağına bas bayağına bas diye tezahüratların yapıldığın, şimdilerde ise bu alışkanlıkların geride kaldığını kaydeden Kuzu, Huzur için eşinin ne ayağına basacaksın ne de damarına basacaksın dedi.
    
     Muhabir: Sercan Küçükşahin
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber Elitaş, mutlu yuvanın sırrı verdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER