Ellibeş yeni projelerini açıkladı

Ellibeş yeni projelerini açıkladı


KOCAELİ (A.A) - Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Yazlık Ilıca Termal Turizm Tesisinin gelecek yıl hizmete gireceğini bildirdi.
     Gölcük Belediye Başkanı Ellibeş, yaptığı açıklamada, Yazlık Ilıca Termal Turizm Tesisinin gelecek yılın Mart ayında hizmete gireceğini belirterek, Hisardere ıslahı çalışmasının ihalesinin 3 Ekimde, Anıtparkın tanzimi için de 5 Ekim tarihinde ihale yapacaklarını söyledi.
     Yaz aylarının ortalarına kadar Anıtparkı tamamlayıp yeni yüzünü Gölcüklülerin kullanımına sunacaklarını ifade eden Ellibeş, Yazlık Ilıca Tesislerinin bölgenin en modern ve şifa kaynağı olacağını bildirdi.
     Ellibeş, yazlık ılıcanın yanındaki belediyeye ait arazide otel yapılmasının planlandığını anlatarak, Bu konuda yap-işlet-devret veya kiracı olarak da yatırımcılara sıcak bakıyoruz. İlgilenen olursa bu konuda yardımcı oluruz dedi.
     Başkan Ellibeş Saraylı Örcün köyünde bulunan Baba Sultan Türbesinde yapılan onarım çalışmalarıyla ilgili olarak da Böyle Allah dostu, bir zatın yurdun her köşesinden ziyaretçileri bulunmaktadır. Çok uzun zamandır düşündüğümüz bir onarımı gerçekleştiriyoruz. Sultan Baba türbemiz yeni ve sağlam yapısına kavuşacak ifadesini kullandı.
    
     Muhabir: Metin Girgin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Ellibeş yeni projelerini açıkladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER