Emette kaybolan kişiden 2,5 aydır haber

Emette kaybolan kişiden 2,5 aydır haber alınamıyor


KÜTAHYA (A.A) - Emet ilçesine bağlı Ömerfakı köyündeki evinden ayrıldıktan sonra 2,5 aydır haber alınamayan zihinsel engelli Mevlüt Teperin (37) ağabeyi, onun bulunması için yetkililerden yardım istedi.
     Teper, 23 Aralık 2012de, Ömerfakı köyüne 9 kilometre uzaklıktaki Hisarcık ilçesine bağlı Karbasan beldesine gitmek üzere evinden ayrılmıştı. Daha sonra kendisinden haber alamayan ailesi, jandarmaya kayıp ihbarında bulunmuştu.
     Ailesi ve köylülerin yanı sıra jandarma ile Kütahya Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri tarafından Ömerfakı, Düşecek ve Şeyhçakır köyleri, Karbasan ve Şeyhler beldelerinde bir hafta aranan Tepere ulaşılamamıştı.
     Kayıp kişinin ağabeyi İbrahim Teper, AA muhabirine, şimdiye kadar kardeşinin ölü veya diri olduğuna dair hiçbir bilgi alamadıklarını söyledi.
     Kardeşinin hayatından endişe ettiklerini belirten Teper, Aile olarak perişan olduk. Daha önce birkaç kez kaybolmasına rağmen evimize dönmüştü. Şimdi umutlarımızın tükendiği noktadayız. 2,5 aydır ona ait hiçbir ize ulaşamadık. Başına kötü bir şey gelmesinden endişe ediyoruz dedi.
     Teper, yetkililerden, arama çalışmalarına yeniden başlanması konusunda yardım beklediklerini ifade etti.
    
     Muhabir: Abdülkadir Ekmekçioğlu / Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Emette kaybolan kişiden 2,5 aydır haber Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER