Emniyet personeline kişisel gelişim konferansı verildi

Emniyet personeline kişisel gelişim konferansı verildi


ANTALYA (A.A) - Antalya Emniyet Müdürlüğü çalışanlarına kişisel gelişim konferansı verildi.
     Nlp uzmanı Alişan Kapaklıkaya, Sosyal Hizmet ve Eğitim Tesisleri Aspendos Salonunda düzenlenen konferansta, Antalya Emniyet Müdürlüğünde görevli 3 bin 243 personele iyi insan ilişkileri, bilgi ve duyguların paylaşılması, bireysel gelişiminin sağlanması, halkla ilişkilerde davranış ve iletişim tarzlarının geliştirilmesi, mesleki sorumluluk içerisinde vatandaşların güven duygusunu üst seviyelere çıkarılması gibi konularda bilgi verdi.
     Emniyet personelinin görevleri esnasında karşılaşabilecekleri olaylar karşısındaki tutum ve davranışlarının geliştirilmesi, konuşma ve dinleme becerisini geliştirerek etkili iletişim konusunda bilgilerinin artırılması gibi amaçlarla 15 oturum halinde yapılan konferans ile, personelin toplumla olan diyaloglarının üst seviyeye çıkartılması, yönetim becerilerinin geliştirilmesi hedefleniyor.
     Etkinliklerin diğer bölümünde ise Antalya Emniyet Müdürlüğünde görevli personelin eş ve çocuklarına yönelik konferanslar verildi. Polis eşlerine etkili iletişim, aile içi iletişim, olumlu çocuklar yetiştirme, polis çocuklarına ise ders çalışma yöntemleri hakkında bilgi verildi.
     Sınavlara daha verimli hazırlanma konusunda öğrencilere eğlenceli ve esprili yollarla farklı örnekler öneren Kapaklıkaya, Mesleki başarının yüzde 85i iletişim başarısıdır. Öğrenmenin en büyük düşmanı o konuda çok şey bildiğini sanmaktır dedi.
    
     Muhabir: Yunus İçen
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Emniyet personeline kişisel gelişim konferansı verildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER