Engelli çocuklar için yılbaşı eğlencesi düzenlendi

Engelli çocuklar için yılbaşı eğlencesi düzenlendi


ANTALYA (A.A) - Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Özel Eğitim Okulu ve Rehabilitasyon Merkezinde yılbaşı eğlencesi düzenlendi.
     Düzenlenen eğlenceye Engelli Bireyler Derneği Başkanı Dr. Günseli Akaydın, Özel Eğitim Okulu ve Rehabilitasyon Merkezi kurucusu Cahit Oğuz, Falez Rotary Kulübü Başkanı Aykut Ege, merkez çalışanları, engelli çocuklar ve aileleri katıldı.
     Günseli Akaydın, yaptığı konuşmada, 2012 yılında çok özel bir aile haline geldiklerini belirterek, Merkezimizde bir bütün olarak çalışıyoruz. Merkezde 200ün üzerinde öğrencimize hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. 2013 yılında merkezimizin otelini ve mesleki birimlerini de hayata geçirmeyi planlıyoruz. Bize destek veren herkese teşekkür ederim diye konuştu.
     Özel Eğitim Okulu ve Rehabilitasyon Merkezi Cahit Oğuz ise yeni yılın bütün dünyaya sağlık ve mutluluk getirmesini temennisinde bulundu. Konuşmaların ardından engelli bireylere çeşitli hediyeler verildi. Daha sonra çocuklar Büyükşehir Belediyesi bando müzikleriyle doyasıya eğlendi.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Engelli çocuklar için yılbaşı eğlencesi düzenlendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER