Engelli öğrenciler, yeteneklerini sergiledi

Engelli öğrenciler, yeteneklerini sergiledi


BARTIN (A.A) - Bartında, engelli öğrenciler, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte yeteneklerini sergilediler.
     Umut Özel Eğitim Okulları ve Özel Eğitim iş Uygulama Merkezi Müdürü Zeki Eyidoğan, Kültür Merkezinde düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, okullarının ilk, orta ve lise düzeyinde 89 öğrenciye eğitim verdiğini belirtti.
     Okullarında uygulamaya açık ve kendilerini geliştirmeye yönelik, çeşitli bölümlerin bulunduğunu dile getiren Eyidoğan, Engellilerin durumları sadece kendilerini değil, ailelerini, çevreyi, toplumu ve tüm insanları ilgilendiriyor. Okuldaki eğitimin yanında toplumsal anlamdaki sorumluluğumuzu yerine getirmek için bugün sizleri de aramıza davet ettik. Yaptığımız çalışmalarla, toplumsal duyarlılığı üst düzeye çıkarmak istiyoruz diye konuştu.
     Engelli öğrencilerin piyes, şiir sunumlarında bulundukları etkinlikte, Michael Jackson taklidi ile, roman ve Gangnam Style dansları büyük ilgi gördü.
     Etkinliğe AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, CHP Bartın Milletvekili Rıza Yalçınkaya, Bartın Vali Yardımcısı Şefik Aydın, Belediye Başkanı Cemal Akın, Garnizon komutanı Deniz Piyade Kıdemli Albay Mehmet Sandıklı, Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Alaattin Karsavuran, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.
    
     Muhabir: Kasım Sakallı
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber Engelli öğrenciler, yeteneklerini sergiledi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER