Engelliler Haftası

Engelliler Haftası -AK Parti Çanakkale milletvekilleri Daniş ve Kaşdemir, mesaj yayımladı


ÇANAKKALE (A.A) - AK Parti Çanakkale milletvekilleri Mehmet Daniş ve İsmail Kaşdemir, "Engelliler Haftası" dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Daniş ve Kaşdemir, ortak mesajlarında, nüfusun önemli kısmını oluşturan engellilerin yaşamlarını kolaylaştıracak çalışmalar yapmak, engellilerin toplumsal yaşama aktif şekilde katılmalarını sağlayacak tedbirler ve kanuni düzenlemeler yapmanın kendilerinin en önemli görevleri arasında yer aldığını bildirdi.
     Hükümetin göreve geldiğinden bu yana, engelli vatandaşlar için atılması gereken her adımı ülke imkanları dahilinde gerçekleştirdiğine işaret eden Daniş ve Kaşdemir, şunları kaydetti:
     "İktidarımızda çıkardığımız kanunla ülkemizde engelli vatandaşlarımızın onurlu yaşam mücadelelerine en büyük desteği tam bir sosyal devlet anlayışı içerisinde vermiş bulunmaktayız. Engelli vatandaşlarımıza pozitif ayrımcılığın arttırılması içinse gerekli yasal ve anayasal düzenlemeler her geçen gün daha da geliştirilmektedir. Özellikle engelli vatandaşlarımızın istihdamının önünde bulunan engellerin kaldırılması ve gerek devlette gerekse özel sektörde engelli kardeşlerimizin istihdam edilebilmesinin özendirilmesi ve kolaylaştırılması yolunda önemli adımlar atılmıştır. Toplumun her kesiminin sosyal yaşamda aktif olarak yer alabilmesi, refahın artması ve sosyal adaletin toplumun her kesimine yayılmasını en önemli görev olarak kabullenmiş AK Partimiz, bizlerin baş tacı olan engelli kardeşlerimize yapmış olduğu hizmetlerle insanımıza sevgi ve şefkatle hizmet ettiğini en net şekilde göstermektedir. Bu hizmetlerin gerçekleştirilmesinde ve engelli kardeşlerimizle ilgili toplumsal duyarlılık ve farkındalığın arttırılması için bizlerle beraber aynı yolda hizmet veren tüm kamu kurum ve kuruluşlarına ve bölgemiz sivil toplum kuruluşlarına teşekkürü bir borç bilmekteyiz."
    
     Muhabir: Mehmet Bayer
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Engelliler Haftası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER