Engelliler Haftası

Engelliler Haftası -AK Parti Manisa Milletvekili Yurttaş: "Engelliler bizim için gökkuşağının en anlamlı renklerinden birisidir"


MANİSA (A.A) - AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, "Engelliler bizim için gökkuşağının en anlamlı renklerinden birisidir" dedi.
     Salihlide "Engelliler Haftası" etkinlikleri kapsamında Atatürk Anıtında saygı duruşunda bulunan katılımcılar, Demokrasi Meydanına yürüdü.
     Etkinliğe katılan Muzaffer Yurttaş, konuşmasında, "Engelliler bizim için gökkuşağının renklerinden biridir. Gökkuşağının bütün renkleri kendince güzelliği vardır. O güzel renklerden birisini çıkarırsanız geriye anlamsız bir renk tayfı kalır. Engelliler bizim için gökkuşağının en anlamlı renklerinden birisidir" dedi.
     İlçe Kaymakamı Ertan Peynircioğlu ise, Engelliler Haftasının amacının, toplumda engelliler ve engelli haklarıyla ilgili bilinç oluşturmak olduğunu söyledi.
     Etkinliğe, Salihli Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Sungur, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Taş, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Dilek, AK Parti Salihli İlçe Başkanı Hüsnü Tuğrul, CHP Salihli İlçe Başkanı Mazlum Nurlu, bazı daire müdürleri, engelli dernekleri başkan ve yöneticileri ile engelliler katıldı.
    
     Muhabir: Çetin Karabıyık / Ali Rıza Karasu
     Yayıncı: Serdar Yılmaz
<< Önceki Haber Engelliler Haftası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER