Engelliler için kitap ve oyuncaklarını sattılar

Engelliler için kitap ve oyuncaklarını sattılar -Muğlada iki ilköğretim öğrencisi, az kullanılmış kitap ve oyuncaklarını halk pazarında satarak elde ettikleri geliri Muğla Engelliler Derneğine bağışladı -Muğla Valisi Şahin, öğrencil


MUĞLA (A.A) - Muğlada iki ilköğretim öğrencisi, az kullanılmış kitap ve oyuncaklarını halk pazarında satarak elde ettikleri geliri Muğla Engelliler Derneğine bağışladı.
     Muğla Engelliler Derneği Başkanı Emine Çakıroğlu, az kullanılmış kitap ve oyuncaklarını halk pazarında satarak elde ettikleri geliri engellilere bağışlayan öğrenciler İrem Kara (9), Atacan Yalar (12), aileleri ve hayırsever Gülfer Akdağ ile Muğla Valisi Fatih Şahini makamında ziyaret etti.
     Ziyarette konuşan Vali Şahin, öğrencilerin yaptıkları çalışmanın takdire şayan olduğunu söyledi.
     Küçük yaşta engellilerin sorunlarına bu şekilde duyarlılık gösteren öğrencilerin topluma çok iyi örnek teşkil ettiğini belirten Şahin, Öğrencilerimiz okudukları kitapları, az kullanılmış oyuncakları ve bibloları yaz tatilinde halk pazarında satarak satışlardan elde ettikleri geliri Engelliler Derneğine bağışladı. Bu arada hayırsever Gülfer Akdağ da derneğe 4 adet akülü sandalye ve bir adet buzdolabı hibe etti. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum dedi.
     Şahin, engelli vatandaşların toplumun bir parçası olduğunu, Muğla halkının da bu konuda büyük duyarlılık gösterdiğini ifade etti.
     Muğla Engelliler Derneği Başkanı Emine Çakıroğlu ise bağışlanan miktardan çok öğrencilerin yaptıkları çalışmanın kendilerini duygulandırdığına işaret ederek, Küçük yaşta topluma iyi bir sosyal sorumluluk örneği gösteren öğrencilere ve ailelerine teşekkür ediyorum. Bizi çok mutlu ettiler diye konuştu.
     Konuşmaların ardından Vali Şahin, ziyaretçilere Muğlaya özgü çeşitli hediyeler verdi.
    
     Muhabir: Durmuş Genç
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Engelliler için kitap ve oyuncaklarını sattılar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER