Erciş kaymakamı Faniden buruk veda

Erciş kaymakamı Faniden buruk veda


VAN (A.A) - İçişleri Bakanlığının kararnamesiyle Eğitim Dairesi Şube Müdürlüğüne atanan Kaymakam Ramazan Fani için kaymakamlık çalışanları ile Ercişli vatandaşlar tarafından veda için iftar yemeği verildi.
     İftar yemeğine Kaymakam Faninin yanı sıra ilçeye yeni atanan kaymakam Barbaros Baran, Garnizon Komutanı Topçu Kurmay Albay Mehmet Nuri Başol, Belediye Başkan Vekili Ali Şahiner, Cumhuriyet Başsavcısı Kerem Arabacı, Adalet Komisyon Başkanı Hasan Ercan, kamu kurum müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
     İftar yemeğinden sonra bir konuşma yapan Fani, göreve başladığı tarihten itibaren vatandaşların memnuniyetini esas alan kamu hizmet anlayışını ilke edindiğini belirterek, elinden geldiği ölçüde herkesin hak ve hukukunu korumaya çalıştığını söyledi. Ercişe atandığı tarihten itibaren başta eğitim olmak üzere biriken bazı sorunların çözülmesi için gece gündüz demeden çalıştığını dile getiren Fani, şunları belirtti:
     Bu çalışmalarımızdan olumlu sonuçlar almaya başlamışken, maalesef 23 Ekim 2011 tarihinde çok büyük bir afet yaşadık. Depremin ilk anından itibaren yaraları sarabilmek için gece gündüz demeden çalıştık. Vatandaşlarımızın acılarını, ıstıraplarını yüreğimizin derinliklerinde hissettik. Bir vatandaşımız acaba geceyi dışarıda mı geçiriyor, ailesine bir lokma yiyecek götürebiliyor mudur duygusuyla hareket ettim. Allaha şükür bu günlere geldiğimizde depremin yaraları büyük ölçüde sarılmış oldu. Arkamızdan, Allah razı olsun diyen insanların duası bize yeter de artar bile.
     Erciş Birlik Platformu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Fikret Dilmaç ise, Faninin ilçeye ilk geldiği günden bugüne kadar çok ciddi hizmetlerinin olduğunu söyledi. Kaymakam Faninin vatandaşlarla doğal ve samimi bir ilişki kurduğunu da belirten Dilmaç, Muamelesinde adil oldu. İşinde kararlı davrandı. Doğrunun tarafı oldu. Samimiyetinden hep emin olduk. Dürüstlüğünden asla şüphe etmedik. Her zaman kadirşinas Erciş halkının takdirini kazandı dedi.
     Yemekten sonra Faniye hizmetlerinden ötürü plaket ve çeşitli hediyeler verildi.
    
     Muhabir: Ali Dağer
     Yayıncı: Yahya Öylek
<< Önceki Haber Erciş kaymakamı Faniden buruk veda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER