Erdek Kent Konseyinin, 2012 yılı genel

Erdek Kent Konseyinin, 2012 yılı genel kurulu yapıldı -Erdek Belediye Başkanı Aysan: -Erdekin kalıcı toplumsal barışa ihtiyacı var


BALIKESİR (A.A) - Erdek Kent Konseyinin, 2012 yılı genel kurulu yapıldı.
     45 üyeye sahip Kent Konseyinin Öğretmen Evinde gerçekleşen genel kurulunun açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, tüm dünyada halkın doğrudan katıldığı demokratik yapılanmalara önem verildiğini söyledi.
     Erdek adına beyin fırtınası yapılmasının gerekliliğine işaret eden Aysan, şunları kaydetti:
     İlçenin gelişmesi için artık sen-ben kavgasının ortadan kaldırılması gerekiyor. İlçemizdeki kutuplaşmayı bitirmek zorundayız. Erdekin kalıcı toplumsal barışa ihtiyacı var. Sorunlarımızı ancak böyle çözeriz. Paylaşamayacağımız ne var ki- Dört yıldan beri görevdeyim. Kimseye dargınlığım, kırgınlığım yok. Erdek için herkesle bir araya gelebilirim. Birlik ve beraberliğimizin sağlanması için başta biz yöneticilere, kurum amirlerine daha fazla iş düşüyor. Önce onlar affedici olmalıdır. Ben, bu konuda üzerime düşen görevi yerine getireceğime söz veriyorum.
     Kent Konseyi Yürütme Kurulu için yapılan seçimde göreve Hüseyin Durak, Recep Kara, Mustafa Karakuş, Ahmet Eraslan, Ali Demiray, Atilla Özsaraç ve Fatih Payal seçildiler.
     Kent Konseyi Başkanlığına ise izinli olması nedeniyle salonda bulunmayan Kaymakam İsmail Kaygısız getirildi.
    
     Muhabir: Ahmet Pesen
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Erdek Kent Konseyinin, 2012 yılı genel Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER