Ereğli Belediye Başkanı Posbıyık:

Ereğli Belediye Başkanı Posbıyık: -"Ören Mahallesindeki cadde ve sokaklara değişik çaplarda toplam 7 bin 300 metre su borusunun döşenecek"


ZONGULDAK (A.A) - Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, "Ören Mahallesindeki cadde ve sokaklara değişik çaplarda toplam 7 bin 300 metre su borusunun döşenecek" dedi.
     Posbıyık, gazetecilere yaptığı açıklamada, belediye Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Ören Mahallesinde içme ve kullanma suyu hattı yapımı çalışmalarına başladığını söyledi.
     Belediye olarak mahallelerde çalışmaları tüm hızıyla sürdürdüklerini ifade eden Posbıyık, şöyle konuştu:
     "Ören Mahallesinde cadde ve sokaklara değişik çaplarda toplam 7 bin 300 metre su borusunun döşenecek. Bina bağlantı çıkışları yapılarak konutlara su verilecek. Burada tamamlanacak çalışmaların ardından ekiplerimiz mahalle merkezinde çalışmalara başlayacak ve yine yaklaşık değişik çaplarda 5 bin 900 metre su borusu döşenerek burada yaşayan insanlara da sağlıklı ve kesintisiz su verilecektir. Tüm bu çalışmalar tamamlandığında Örende toplam 13 bin 200 metre içme ve kullanma suyu hattı döşenmiş ve yaklaşık 400 binaya su bağlantısı yapılmış olacaktır."
    
     Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş/Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Erdinç Aksoy
<< Önceki Haber Ereğli Belediye Başkanı Posbıyık: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER