Ertuğrul Sağlam Spor Kompleksinde inşaat çalışması

Ertuğrul Sağlam Spor Kompleksinde inşaat çalışması başlıyor


BURSA (A.A) - Osmangazi Belediyesinin ihale süreci tamamlanan Ertuğrul Sağlam Spor Kompleksini yüklenici firmaya teslim ettiği bildirildi.
     Osmangazi Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Adalat Mahallesinden yapımına başlanacak spor kompleksinin 1 yılda tamamlanması planlanıyor.
     Tesisin yapılacağı alanda incelemede bulunan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Türk sporuna hizmet edecek tesisin ilerleyen günlerde temelinin atılacağını ve tesiste şampiyon sporcular yetişeceğini söyledi.
     Toplam 7 bin 716 metrekare alana inşa edilecek spor kompleksinin Bursanın prestij yatırımlarından biri olacağını anlatan Dündar, şunları kaydetti:
     Ertuğrul Sağlam Spor Tesisleri projemiz, 2 kapalı akrilik tenis kortu, 2 tenis eğitim kortu, soyunma odası, duş birimleri ve kafeteryadan oluşacak. Fitness salonu, jimnastik ve step salonu, 3 adet saunanın da yer alacağı tesisin 5 bin 400 metrekarelik açık alanında da 2 açık toprak tenis kortu, 1 çocuk yüzme havuzu ve iki açık kafeterya yapıyoruz. Açık alanın bir bölümü de otopark olarak düzenlenecek.
     Dündar, tesisin diğer tesisler gibi uluslararası standartlarda kalite ile inşa edilerek hizmete açılacağını sözlerine ekledi.
     (UMT-HLK)
<< Önceki Haber Ertuğrul Sağlam Spor Kompleksinde inşaat çalışması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER