Erzurumda nakliyeciler sitesi tamamlandı

Erzurumda nakliyeciler sitesi tamamlandı


ERZURUM (A.A) - Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, kamyon, tır parkı ve nakliyeciler sitesinin tamamlandığını bildirdi.
     Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, yaptığı yazılı açıklamada, kentin ticaret vizyonuna çağdaş bir yapı kazandırmak amacıyla site yatırımlarına ağırlık verdiklerini belirtti. Çeşitli meslek kollarında faaliyet gösteren esnafı tek bir çatı altında toplayarak, modern şehrin gereklerini yerine getirdiklerini ifade eden Küçükler, şunları kaydetti:
     Erzurumda dağınık halde faaliyet gösteren nakliyeciler için kamyon, tır parkı ve nakliyeciler sitesini hayata geçirdik. Kısa bir süre sonra hizmete sokacağız. Bu sitemizin hemen yanı başında hurdacılar sitesini inşa ettik. Yani hem nakliyeci hem de hurdacı esnafımız, birbiriyle yan yana olan iki ayrı kompleks içerisinde ticari faaliyetini sürdürecek.
     Küçükler, çeşitli meslek kollarına yönelik olarak yapılacak yatırımlara sanayiciler sitesi ile mahrukatçılar sitesini de ekleyeceklerini, kent merkezinde modern semt pazarlarına duyulan ihtiyaç doğrultusunda Saray Bosna ve Şükrüpaşada olmak üzere 2 ayrı semt pazarı projesini hayata geçireceklerini ifade etti.
    
     Muhabir: Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Erzurumda nakliyeciler sitesi tamamlandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER