Erzurumda yılbaşı tedbirleri

Erzurumda yılbaşı tedbirleri


ERZURUM (A.A) - Erzurumda yılbaşında vatandaşların huzur içinde yeni yıla girmesi için çeşitli tedbirler alındı.
     Erzurum Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, kent genel güvenlik ve asayişin tam olarak teminiyle halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla, üstün bir gayret ve şevkle çalışmakta olan iç güvenlik teşkilatının normal günlerde yaptığı çalışmalara ek olarak yeni tedbirler alındığı belirtildi.
     Havaalimanı, gar ve terminal gibi yerlerde yolcu kapasitesi artacağından belirtilen yerlerde, asayiş ve trafik ekipleri takviye edilerek, gerekli güvenlik ve trafik tedbirlerinin alınacağı belirtilen açıklamada, şu bilgilere yer verildi:
     Umuma açık yerlerde vatandaşlarımızın istek ve yardım taleplerine süratle çözüm getirilecektir. Yılbaşı öncesi vatandaşlarımızın yoğun olarak bulundukları alışveriş merkezleri, pazar yerleri, hal ve çevresinde gerekli güvenlik ve trafik önlemleri alınarak, bu yerlerde yaya ve motorlu devriyeler artırılacaktır. Tatil süresince gazino, umuma açık yerler, kahvehane, otel ve lokanta gibi mahallerde vatandaşlarımızın huzurunu bozucu davranışların önüne geçilmesi için resmi ve sivil ekiplerce denetimler sıklaştırılarak, meydana gelebilecek olaylara anında müdahale edilecektir.
    
     Muhabir: Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Erzurumda yılbaşı tedbirleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER