Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Küçükler:

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Küçükler: -Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Türkiyenin en modern et entegre tesisinin ihale süreci devam ediyor


ERZURUM (A.A) - Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Türkiyenin en modern et entegre tesisinin ihale sürecinin devam ettiğini ifade etti.
     Küçükler, yaptığı yazılı açıklamada, tesisin hizmete girmesiyle birlikte Ankaranın doğusundaki bütün illerin büyük ve küçükbaş hayvanlarının Erzurumda kesileceğini ifade etti.
     Erzurumda her yıl 600 bin büyükbaş hayvanın yetiştirildiğinin ve bunların 300 bininin canlı veya kargas olarak batıdaki illere gönderildiğine dikkat çeken Küçükler, açıklamada şunları kaydetti:
     Türkiyenin önde gelen inşaat firmalarından ihale için talep var. Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Türkiyenin en modern et entegre tesisinin ihale süreci devam ediyor. İhale sürecinde 10 firmanın başvurusu bulunuyor. 10 Mayısa kadar başvuru sayısının artması ve en az 15i bulması bekleniyor.
     (GZ-AKS)
<< Önceki Haber Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Küçükler: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER